SEDUS BLACK DOT = STIL OG KOMMFORT

blackdotnet_miljo.jpg
blackdot_net_bakfra.png

Med Sedus black dot får du en stol som gir  deg kvalitet over tid, sofistikert design og et stort utvalg i design og innstillinger.

Sedus Black Dot er en stol som kombinerer sittekomfort med elegant stil. Black Dot har en Sedus utviklet lift mekanisme som sørger for ekstra god demping og komfort.  Å sitte stille over lengre perioder er en belastning for  kroppen og  påvirker vår evne til å arbeide effektivt og  konsentrert. Takket være fleksibiliteten i den dorsokinetiske mekanismen sikrer Black Dot maksimal bevegelighet og stabilitet gjennom en lang arbeidsdag. Noe som er viktig for både rygg og nakke og musklene i ryggen.

Prøv Black Dot på ditt kontor

Det kan være vanskelig å finne ut om en stol passer for deg uten å få prøve den ordentlig på eget kontor. Vi har derfor en ordning så du helt uforpliktende kan prøve stolen på ditt kontor over flere dager. (Gjelder i Oslo området.)  Vi tar med stolen ut til deg og stiller den opp så du skal få prøve hvordan den fungerer i din hverdag.  Fyll ut skjema her  og vi kontakter deg i løpet av kort tid.

 

black_dot_skjema.png