Prøv en kontorstol gratis på ditt kontoret

Å finne akkurat den stolen som passer deg blir mye enklere om du kan prøve den over litt tid. Derfor tilbyr vi i Harald Dahl deg å få prøve stolen på ditt kontor, Tilbudet er 100 % kostnadsfritt. Vi leverer og setter opp stolen på ditt kontor. Trykk her og se litt av vårt utvalg og bestill prøvestol i dag!

 Sedus SE:DO er en ergonomisk kontorstol som er produsert i Tyskland

Sedus SE:DO er en ergonomisk kontorstol som er produsert i Tyskland

Et stempel kan i tillegg til å være et nyttig hjelpemiddel også være et fint redskap som bidrar positivt til firmaets profil.

Vi leverer alle typer stempel for kontoret, fra enkle gummistempel til bruk sammen med stempelpute, paginerings- og datostempel, til elegante laserstempel som kan ha logo og flere farger. 

Les mer her:


Swopper: Ingenting vil bevege deg mer!

Allerede ved første blikk ser du forskjellen på swopper og konvensjonelle stoler. Her er det ikke armlener, rygg- og nakkestøtte som gjelder, men bevegelse for å holde deg frisk. Det er en kjent sak at for mye stillesitting gjør oss syke over tid. Med Swopper er du i bevegelse også når du sitter ved pulten og du styrker rygg og kjernemuskulatur. 

Ytterligere informasjon og mulighet til å bestille Swopper for rask levering på hdkshop.no


backapp2.png

Det finnes tusenvis av hev-senk skrivebord på norske kontorer som ikke blir benyttet som de burde. Backapp stolen er det perfekte tilbehøret til hev-senk pulten. Her sitter du høyt, godt og riktig på samme tid som man trener kjernemuskulaturen.

Ønsker du en å få prøve Back App 2.0 helt uforpliktende på ditt kontor så ta kontakt med oss. 


Ditt kontor, vår ekspertise

Våre ansatte har bred kunnskap om alt du trenger til ditt kontor, om det er kontorstoler, rekvisita, maskiner, trykksaker eller konferansemateriell. Trenger du hjelp med maskinene du har kjøpt kommer vi innom deg for å bistå og vi kommer også gjerne innom for å hjelpe deg å velge rett stol. Slå gjerne på tråden, eller kom innom vår butikk i Akersgata, så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. Netthandelen vår er oppe 24 timer i døgnet og er det noe du lurer på kan du nå oss på e-post. Vi er også en av de få gjenlevende bedriftene som faktisk fortsatt bruker telefaks.


Vil du få nyhets- og tilbudsbrev direkte til deg?

Hvis du ønsker å motta våre tilbuds- og nyhetsbrev i fremtiden er du nødt til å registrere deg. Dette gjelder uansett om du har fått dette før, de nye GDPR reglene krever at alle på nytt må gi et positivt samtykke til dette. 


Det er kjent for mange at vi i det moderne samfunnet sitter mer stille enn vi har godt av. Vi sitter stille i bilen eller på buss og tog, vi sitter ved skrivebordet hele dagen og så sitter vi foran TVn når vi kommer hjem. All denne stillesittingen er skadelig for kroppen. Heldigvis er det hverken dyrt eller vanskelig å gjøre noe med det på jobben. Skaff det et hev - senk skrivebord og du kan stå å jobbe. Og å jobbe i stående stilling er enklere og føles bedre enn du kanskje tror. Og som sagt, er det heller ikke så dyrt. Et Profi hev-sen skrivebord kan du få for Kr. 4 176,- + mva

Les mer om Profi Hev-Senk skrivebord her. 

Nye Active Stand Combi

 Nye Active Stand Combi

Nye Active Stand Combi

Nå er det kommet et nytt og enda bedre Active Stand ståbrett. Stand Combi består av 3 lag. Hvert lag er forskjellig behandlet og har der med ulike egenskaper. Samspillet mellom egenskapene gjør Active Stand Combi mer behagelig å stå på – og du vil orke å stå lenger.

Visste du at bare èn time på Active Stand hver dag tilsvarer over 6 stående arbeidsuker i løpet av ett år?

Kjøp nye Active Stand Combi på www.hdkshop.no


Både penn og pekepenn for smartmobilen!

Bruken av smartmobiler med trykkfølsom skjerm. Hvis du foretrekker å benytte en penn i stedet for fingeren, noe som ofte er aktuelt når man har hansker på eller fuktig på hendene. har det inntil nå kun eksistert dyre alternativer. Nå har det kommet et rimelig alternativ i BIC Stylus. Bic Stylus er den klassiske BIC pennen med en myk gummiert flate på baksiden som er perfekt for alle trykkfølsomme skjermer. Du kankjøpe BIC Stylus i butikken eller på www.hdkshop.no 


Har du prøvd www.hdkshop.no ?

På samme dag som Harald Dahl Kontorutstyr fyller 100 år har vi gleden av å åpne vår nettbutikk www.hdkshop.no

I tillegg til  kontor- og datarekvisita finner du på hdkshop.no et bredt utvalg av kunstprodukter som oljemaling, akvarellfarger, pensler.

Også tilbehør til PC som mus, skjerm skrivere og ergonomiske produkter finnes det et bredt utvalg av her.