LYS OPP ARBEIDSDAGEN

God og riktig belysning er et svært viktig element for å få en god arbeidsplass. LightUP serien av skrivebordlamper er LED baserte. LED lamper bruker lite strøm, avgir minimalt med varme og har ekstrem lang holdbarhet slik at du slipper å bytte lysrør eller pærer. Lampene kan leveres med varmt innelys (4000K) eller samme lystemperatur som du finner ute (6500K). Mange av lampene har også regulerbar lysstyrke slik at du kan tilpasse belysningen akkurat etter ditt behov.

Nedenfor finner du et utvalg av lamper i LightUp serien til meget gunstige priser!

LightUp Monaco

Monaco arbeidslampe har en 6W LED lyskilde, som både er energi- og lyseffektiv. Lampen har en 3-leddet arm og et vinklingsbasert lampehode som gjør at du kan tilpasse lyset til din arbeids- situasjon. Av- og påknapp uten dimmerfunksjon.

 

LightUp Monaco kan leveres med lystemperatur 4000K eller 6500K

Bestill Monaco skrivebordslampe

Kr. 1085,- +mva

 

 

 

 

Lightup Lissabon

 

Lissabon arbeidslampe har en 8W LED lyskilde, som både er energi- og lyseffektiv. De 3 leddene gjør at du enkelt kan både vinkle og justere lyset akkurat slik du ønsker det. Lysstyrken stilles enkelt inn med dimmerfunksjonen.

 

LightUp Lissabon kan leveres i sort eller hvit

 

Kr. 1085,- + mva

 

 

 

 

Lightup Madrid

Madrid arbeidslampe har en 8W LED lyskilde, som både er energi- og lyseffektiv. 3-leddet arm og justerbart lampehode gjør at du kan vinkle og tilpasse lyset til din arbeidssituasjon. Lysstyrken velger du i 4 trinn med av/på knappen, som har en dimmerfunksjon.

LightUp Madrid kan leveres i sort eller hvit utførelse.

 

 

Kr.  1 303,- + mva

 

 

 

 

 

 

Lightup Dublin

 

Dublin arbeidslampe har en 6W LED lyskilde, som både er energi- og lyseffektiv. Den bøyelige gummiarmen gjør det enkelt å vinkle lyset. Lysstyrken velger du i 7 trinn via en touch-knapp med dimmerfunksjon.

 

Lightup Dublin kan leveres i sort eller hvit utførelse og med lystemperatur 4000 eller 6500 K 

 

Pris: Kr.  976,- + mva

 

 

 

 

 

 

LightUp  Paris

En 2-leddet arbeidsplasslampe med en 7-trinns dimmer på foten og LED-teknologi. Et LED-lys er lett på miljøet med sitt lave strømforbruk og lang levetid. Estimert brenntid er ca 40-50 000 timer.

Kr. 1471,-  +mva