Sikkerhet og GDPR

Den nye personvernsloven GDPR (General Data Protection Regulation ) ble vedtatt av EU i 2016 og gjelder også i Norge som EØS land. Alle virksomheter som samler inn eller bruker personopplysninger om EU/EØS borgere må fra 25. mai følge de nye reglene. Den viktigtse endringen er at bedrifter og virksomheter får et langt større ansvar for å ivareta personvernet til sine kunder, og for å vurdere risiko og personvernkonsekvenser før de starter behandling og bruk av personopplysningene.

Opptil 40 % av alle databrudd er knyttet til papir. Så å gjøre makulering enkelt og effektivt er en nøkkel til bedre sikkerhet. Med Rexel Auto-feed makuleringsmaskiner kan du spare opp til 98 % av tid ved maskinen! Legg ganske enkelt papirbunken i materen og maskinen gjør resten!

Rexel Auto+ serien MAKULERINGSMASKINER

Det finnes en riktig REXEL makuleringsmaskin for alle kontorer. Med Rexel Auto+ serien sin automatiske arkmating blir makulering raskere og enklere. Legg bunken med ark som skal makuleres i arkmateren og trykk på knappen. Din Rexel Auto+ maskin gjør resten av jobben uten at du behøver å mate inn ark på ark. De store maskinene har også en kodelås på arkmateren som tar opp til 750 ark.

Har du dokumenter som krever et meget høyt sikkerhetsnivå kan vi anbefale en av modellen med mikrokutt sikkerhetsnivå 5.

 - Kampanjepriser på Rexel Auto+ maskiner på www.hdkshop.no -  

Hvis dokumentet nedenfor ikke vises prøv å laste inn siden på nytt (F5)