Torso Oslo / Harald Dahl Kontorutstyr AS

Norges ledende sammenslutning av butikker innen kunst- og tegnemateriell.

Haralad Dahl Kontorutstyr AS er medlem av kunstproduktkjeden TORSO. TORSO kunstartikler er Norges ledende sammenslutning av butikker som selger materiell og utstyr til alle som har lyst til å tegne eller male.
TORSO har medlemsbutikker over store deler av Norge..

Faghandel

Vi kaller oss en faghandel, i det legger vi at vi kjenner produktene og deres anvendelsesområder godt og at du hos oss får råd og veiledning. Kunstens verden er omfattende, og det er mange spesialområder hvor vi ikke kan være fullt utdypende i vår produktkunnskap.

Kvalitet

Vi leverer produkter fra noen av verdens ledende produsenter, med opptil 225 års erfaring med kunstnermateriell. Dette sikrer gjennomprøvde produkter som ved rett bruk bidrar til kunstverk som varer i generasjoner.

Miljø

Vi er opptatt av at vi og brukere av våre produkter skal forurense minst mulig. Vi har derfor satt ut returkasser for både metalltuber, plasttuber og krukker, og glassemballasje i våre butikker. Vi er tilsluttet Grønt Punkt Norge AS, og Tomt&Tørt innsamlingsordning. Ta med brukt malingsemballasje neste gang du besøker en av våre butikker.

Ønsker du å kjøpe? Besøk www.hdkshop.no

Hvis du bor langt fra vår butikk i AKersgata 1 er det også mulig å bestille kunstprodukter fra Torso direkte i vår nettbutikk www.hdkshop.no

 

Les mer om Torso her.